Το τμήμα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ.  Α΄ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ανωτατοποίηση των πρώην Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.), θα πραγματοποιήσει  ημερίδα με τίτλο "Ζητήματα Ισοτιμίας και Επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. και Σχολών Μηχανικών πρώην Τ.Ε.Ι.: Μύθοι και πραγματικότητα" την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 από τις 18:00 έως τις 19:00. Η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή μέσω της πλατφόρμας webex και του συνδέσμου                                                                            

https://minedu-secondary.webex.com/meet/mariaalex.

                Στην ημερίδα ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Κλεΐδης, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος από τον Σεπτέμβριο του 2010.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Σε ομαδικό επίπεδο η συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό αφορά αιτήματα συλλόγων διδασκόντων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας του Κ.Ε.Σ.Υ. 

Οι σχολικές μονάδες αφού κατεβάσουν το αίτημα: “Α2ΚΕΣΥ_ΟΜΑΔΙΚΗ_ΣΕΠ”  το συμπληρώνουν και το αποστέλλουν στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . 

Σε αυτό το άρθρο παρατίθενται τρεις παρουσιάσεις όσο αναφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. 

  1. ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΛ 2020 της Μαρίας Σαρακίνου Εκπαιδευτικού με εξειδίκευση στη Συ.Ε.Π.
  2. ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΑΛ 2020 του Τσαπουρνά Κωνσταντίνου με εξειδίκευση στη Συ.Ε.Π.
  3. ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 της Πάσχου Ελένης Φιλολόγου ΕΑΕ και της Ψυχολόγου Σμαρώ Μέρμηγκα