Ευχαριστούμε θερμά την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την πολύτιμη συμβολή της στον εξοπλισμό της υπηρεσίας μας. Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε, για ακόμη μία φορά, τη δωρεά της σε εξοπλισμό γραφείων, μετά την αρχική, με την έναρξη της λειτουργία της υπηρεσίας μας, καθοριστική προσφορά της σε γραφεία, υλικά επίπλωσης και εξοπλισμού.

 

 

 

Το 2ο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.)  Α΄ (Ανατολικής) Θεσσαλονίκης (όπως μετονομάστηκαν τα Κ.Ε.Σ.Υ.) αποτελεί νεοσύστατη δομή στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των πρώην Κέντρων Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) (Ν. 4547/2018). Αποστολή της υπηρεσίας μας είναι η υποστήριξη των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Εργαστηριακών Κέντρων της περιοχής ευθύνης μας. Οι αρμοδιότητες μας περιλαμβάνουν τη διερεύνηση Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών και την υποστήριξη στην οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων.  

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού το 2ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  Α' Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο μέσω απομακρυσμένης επικοινωνίας, τηλεφώνου, e-mail, βιντεοκλήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη τη νέα καθημερινή πραγματικότητα, η ομάδα Εκπαιδευτικών, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών & Εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στη συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού έχει οργανώσει και λειτουργεί 

Γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης: 2310517294 , 2310466462

Skype: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

για εκπαιδευτικούς, γονείς & μαθητές καθημερινά από 8.00 πμ έως 14.00 μμ

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος

Παρακαλούμε, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και το προσωπικό μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας Πατήστε εδώ για τη φόρμα και όταν τη συμπληρώσετε πατήστε υποβολή.